Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΕΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΑ ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΝΟΣΤΙΜΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ ΑΝΝΑ ΤΙΜΟΘΕΟΥ.

Σοκολατάκια αμυγδάλου ή σταφίδας ή καρυδιού

Υλικά:

  • Κουβερτούρα 300γρ.
  • Αμύγδαλα ροδισμένα ή σταφίδα ή καρύδια 300γρ.
  • Brandy ή λικέρ πικραμύγδαλο 50γρ.
  • Βούτυρο 50γρ.
Εκτέλεση:

Καβουρδίζουμε τα αμύγδαλα (αν θέλουμε) και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Σε μπεν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα με το βούτυρο, προσθέτουμε το brandy ή το λικέρ, ανακατεύουμε πολύ, μέχρι να ομογενοποιηθούν.
 Προσθέτουμε τα αμύγδαλα ή τα καρύδια ή τη σταφίδα και ανακατεύουμε.
Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί, παίρνουμε από το μείγμα με ένα κουτάλι και ρίχνουμε μικρές ποσότητες πάνω στο αντικολλητικό χαρτί, όχι πολύ κοντά για να μην κολλήσουν. Τα βάζουμε στο ψυγείο για μα σφίξουν.

  

 XOXO , SONIABITTENGIRL <3 :*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου